Hogyan szabadulj meg
régóta fennálló gondjaidtól?

Szeretettel köszöntelek, Kedves Érdeklődő! Örülök, hogy itt vagy velem.

Gyanítom, hogy egy cipőben járunk. Te is boldog, sikeres, kiegyensúlyozott, felszabadult életre vágysz, és aktívan keresed az útját-módját, hogy könnyebbé, örömtelivé, akadálymentessé tedd a napjaidat. Azt is gyanítom, hogy sok éve keresed már a jobb élet kulcsát.

Hogy lehet, hogy még nem találtad meg?. A válasz nagyon egyszerű. Tudatosan keresed, de a kulcs a tudatalattidban van. Hogy került oda?

Biztosan hallottad már, hogy a tudatos énünk legfeljebb 5%-át teszi ki az életünknek, a 95%-a tudatalattink irányítása alatt áll. Magzati életünk hatodik hónapjától egészen 6-7 éves korunkig még nincs intellektusunk, de már vannak érzéseink, tapasztalataink. Érezzük, tapasztaljuk a körülöttünk lévő világot, másoljuk, utánozzuk a felnőtteket, szivacsként szívunk magunkba minden jót és rosszat. Ezek a tapasztalatok idegpályákként rögzülnek elménkben, és automatikus programként futnak. Robotpilótaként működtetnek minket a lemásolt szokások, szabályok, viselkedési és kommunikációs minták, hiedelmek, érzelmek, és programként futnak bennünk anélkül, hogy észrevennénk őket. Nem csoda, ha sok közülük rosszul működik, hiszen akkor tanultuk a szüleinktől és a társadalmi kultúrából, amikor még nem is értettük őket, és nem volt más választásunk, mint hogy átvegyük más generációk, másféle személyiségű és hitrendszerű emberek reakcióit.

A világ azóta sokat változott, a régi beidegződések sok területen túlhaladottak. Más generáció, más kultúra, más személyiségű emberek reakcióit másoltad le, nem csoda, ha ma már rosszul szolgálnak téged ezek a minták. Persze milliónyi szuper dolgot is tanultál életedben, amelyek ma is kiválóan működnek. Ezek a te erősségeid, amelyekre építkezhetsz. Azokat a beidegződéseket azonban, melyek rosszul működnek, elakadásokat, gátakat, nehézségeket jelentenek, át kell írni, mert ezek automatikusan futó elavult programok, amelyek ma már rosszul szolgálják az életedet.

Vajon milyen negatív programok futnak benned? Vannak-e olyan hiedelmeid, hogy nem vagy elég jó? Gondolsz-e arra, hogy nem vagy képes valamire? Félsz-e attól, hogy elrontod, hibázol, kudarcot vallasz, hogy nem fog sikerülni, nem vagy szerencsés, mit szólnak hozzá mások, hogy nem illik, nem helyes, nem erkölcsös, nem igazságos? Vannak-e olyan szokásaid, hogy halogatsz, mentegetőzöl, aggódsz, dühös vagy, kerülöd a konfliktust, vagy torkodra forr a szó, és nem tudsz kiállni magadért? Bármi legyen is jellemző rád, akadályozod magad az önszabotázs, halogatás, megfelelési kényszer és a változtatástól való félelem révén.

Hol keresd a gátló tudatalatti programjaidat? A hitrendszered és a szokásaid rejtik ezeket.  Sokszor éveken, évtizedeken keresztül csinálsz valamit nap mint nap, ami nem vezet eredményre vagy kifejezetten káros neked és környezetednek. Ugyanazzal a módszerrel sorozatosan hozod a rossz döntéseket, és nem veszed észre, hogy nem a körülmények és más emberek a hibásak a sikertelenségedért.

Ha már felfedezted mindezt, és akarsz javítani rajta, az sem egyszerű dolog, hiszen nem lehet hipp-hopp évtizedes beidegződéseket átírni. Türelem, kitartás, idő és folyamatos cselekvés, gyakorlás kell hozzá. A változásért meg kell dolgozni. Szívesen mondanám neked, hogy olyan módszerem van, amivel egy csapásra megváltozik minden, de a te közreműködésed nélkül nem fog menni. Azt viszont garantálom, hogy sokkal gyorsabban juthatsz eredményre, mint sok, eddig már kipróbált módszerrel.

Én egyszerre dolgozom a tudatos és tudattalan éneddel. Hiszed vagy sem, számomra az az elsődleges, hogy Te az Én segítségemmel eredményt érj el az életedben, és a fejlődésedet végigkövessem. Nekem ez jelenti a sikert, ettől érzem jól magam. Azonban elkötelezettség, kitartás, napi feladatvégzés nélkül nem lesz végleges eredményed, ezért ha nem vagy elég elkötelezett a hosszú távú önmunkára, ne is jelentkezz hozzám. Bármit el akarsz érni az életedben, akármit szeretnél megváltoztatni magadban vagy a környezetedben, erőfeszítéseket kell tenned érte. A munkát nem tudod megspórolni. A jó hír azonban az, hogy közben folyamatosan fejlődsz, és minden más területen is egyre jobban teljesítesz, és olyan készségek birtokába jutsz, amelyekkel könnyebb, kényelmesebb, lazább életed lesz.

Hogyan lehet átírni a rossz programokat? Kétféle módja van ennek, és létfontosságú, hogy ezt a kettőt egymással összhangban, egyszerre végezd. A tudatalattidban és a tudatos elmédben tárolt információkat szükségszerű egymással összehangolva, egyidőben átprogramozni.  Az elménk egyik fajta tanulási módszere az, ahogyan életünk első 7 évében gyűjtöttük a tapasztalatokat. Ekkor théta rezgésen működött az elménk, a tudatalattink nyitott volt minden külső hatásra, és szivacsként szívta magába a történéseket. A tudatalattinkban tárolt információkhoz ma is théta rezgésen férünk hozzá, és a tanulás leghatékonyabb módja is a teljes éberségnél alacsonyabb alfa-théta rezgésen történik.

Akarattal úgy érhetjük el a tárolt információkat és a hatékony tanulást, hogy meditációs állapotba kerülve, az elért théta rezgésen, szuggesztiós és önszuggesztiós gyakorlatokkal juttatjuk az új információkat a megnyitott tudatalattiba. Ez azonban nem elég, mert a tudatos elméd hitrendszerét és gondolkodási, kommunikációs, cselekvési szokásait is hozzá kell igazítanunk a kívánt változásokhoz.

A tudatos elme átprogramozására a felnőttként ránk jellemző tanulási módszert alkalmazom, vagyis tudatos cselekvéssel, rengeteg ismétléssel, gyakorlással, kitartóan, tetteid, gondolataid, kommunikációs szófordulataid hosszú sorozata által szerzed meg a kiválóságot azokon a területeken is, amelyek ma gátolnak.

Végül azt kérem tőled, hogy most nézz rá az életedre. Mi az, ami könnyedén megy, és kiválóan működik? Ezek az erősségeid. Tudatosítsd ezeket, és erősítsd őket tovább, mert ezek vezetnek sikerre téged. Most nézz rá a másik oldalra is. Mik azok a problémák, amikkel küzdesz, mi az, ami nehezen megy, ami erőfeszítést igényel, gátol, hátráltat téged? Aztán gyere el hozzám, és mondd el nekem. Beszéljük meg, hogyan fogj hozzá, min kell dolgoznod, mit kell tenned, hogy könnyedén, szabadon, sikeresen éld az örömteli életed.

Ne feledd! Te vagy a felelős az életed alakulásáért. Sőt! Te tehetsz a legtöbbet érte. Cselekedj! Tégy egy lépést a megfelelő irányba. Várlak szeretettel.

Szánj magadra 3-4 órát, együtt kiderítjük:

Mire számíthatsz?

Az intenzív feltáró konzultáció menete

1. Ismerkedés veled

Milyen problémákkal küzdesz? Mi a célod? Mit szeretnél változtatni az életedben?

Kérek egy bemutatkozást tőled, hogy miért fordultál hozzám? Mit szeretnél elérni, mivel vagy elégedetlen, milyen akadályokon szeretnél túllendülni?
 
Kötetlenül mesélsz, és én ezt egy laza, irányított beszélgetéssé alakítom. Belekérdezek az elbeszélésed hátterébe, és közben az általad megfogalmazott problémák, célok is pontosabb tisztázásra kerülnek.
 
Fontos kiderítenem a valódi tényeket a szavaid mögött.  Szakszerű kérdésekkel felderítem a hiteles irányokat, amire az alkalmazandó módszerek és eszközök kiválasztásához szükségem van.
2. Ismerkedés velem

Ki vagyok én, és hogyan tudok neked segíteni?

A beszélgetés közben te is megismersz engem, látod, milyen tapasztalatokat szereztem azon problémák megoldásában, amelyekkel te is küzdesz.

Arra koncentrálok, ami téged foglalkoztat. Vázolok lehetőségeket, opciókat, említek módszereket, eszközöket, alátámasztom esettanulmányokkal, példákkal, referenciákkal.

Elmagyarázom, ezek hogyan működnének a te esetedben. Annak oka, hogy a megfogalmazott akadályokon még nem tudtál túllépni, részben abból következik, hogy tudattalanul tévesen ítélsz meg önmagaddal kapcsolatos dolgokat.

Ez természetes dolog, így működünk mindannyian, ezért fontos feltárnunk a valóságot is, és azt is, amit te hiszel róla.

3. Célok, vágyak rögzítése

Megállapodás az általad igényelt változások és elvárt eredmények rögzítésében

Mivel közösen derítjük ki, hogy “mire van szükséged”, fontos, hogy pontosan megfogalmazva, együtt fektessük le, mi is lenne egy fejlesztő program célja és elvárt eredménye.

A témákban lehetnek változások ahhoz képest, amivel te hozzám jössz. Jellemzően bővülni szokott a téged hátráltató tényezők listája, és mivel ezek egymással mind összefüggnek, több problémát komplexen, párhuzamosan kezelünk. Lesznek olyanok, amelyekkel gyorsan, látványosan haladsz. Ez tehermentesít, sikerélményt, energiát hoz, ami erőt ad a mélyen gyökerező problémáid további javításához.

4. A javasolt módszer

A számodra javasolt, működő módszert részletesen bemutatom.

Miután megismertem a fennálló problémáidat és vágyaidat, elmondom, hogy ezekre milyen módszert javaslok, milyen eszközöket fogok ehhez biztosítani, és milyen ütemtervet fogunk betartani.

Felfedem előtted, hogy fél év alatt milyen mértékű változásokra számíthatsz, ha végigviszed a programot, sőt, azt is elmondom, milyen nehézségek, lassító erők támadhatnak fel benned.

Egyenként adok becslést arra, mennyi idő alatt tudnak a különböző mélységű problémáid véglegesen megszűnni. Előfordulhat, hogy van olyan lelkiállapotod, amelyre egész életedben figyelned kell majd, de kapsz olyan otthon is alkalmazható módszert, amellyel könnyebb, működőképes szinten tarthatod az életed.

5. Próba - Döntés

A Mező-módszer néhány alapelemének megtapasztalása.

Lehetőséget biztosítok arra, hogy néhány gyakorlat során kipróbálhasd a módszer alapelemeit.

Megtapasztalhatod, hogyan hat majd rád ez a mélymeditatív lelkiállapot, hogyan fogsz közben viselkedni, gondolkodni, emlékezni, és milyen élményekre számíthatsz. Kipróbáljuk, milyen sebességgel, hangerővel történjen a programozás.

Mindezek után eldöntheted, hogy mit szeretnél, belevágsz-e a féléves programba, vagy annak valamely más, általam javasolt változatát választod.

Bizonyosodj meg arról, hogy

Jelentkezz konzultációra

A konzultáción felismerheted...

Helyszín:

1083 Budapest, Práter u. 63.

Ez a konzultáció a belépő számodra a könnyed, felszabadult, zökkenőmentes minőségi élethez.

Garantálom, hogy számtalan új felismeréssel gazdagodsz ez alatt a 3-4 óra alatt.

Garantálom, hogy akkor is találkozol nálam új élménnyel, felismeréssel, szemlélettel, ha eddig már nagyon sokféle módszert kipróbáltál.

Amennyiben egy éven belül megrendeled a Mező-módszer szerinti programozást, ezt az összeget jóváírom neked az árából.

Ha kíváncsi vagy az új felismerésekre, és szeretnél betekintést nyerni a Mező-módszerbe, itt a helyed!

Nettó ár: 39.990 Ft

Limitált hely áll rendelkezésre

Még mindig bizonytalankodsz?

(Limitált hely áll rendelkezésre)