Mitől hatékonyabb ez, mint más módszerek?

Nem állítom, hogy minden más módszerhez képest hatékonyabb, hiszen az, hogy rád hogyan hatnak a különböző önismereti, személyiségfejlesztő módszerek, erősen szubjektív dolog. Függ a te lelkiállapotodtól, attól, hogy épp hol tartasz az önismereti folyamatban, mennyire tudsz hinni az adott módszerben, és még sorolhatnám.

Az egyik embernél lehet, hogy olyan módszer hoz átütő sikert, amely másvalakinél csekély eredménnyel járt.

Azt azonban nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy
az Alfa-Théta Mélymeditatív Programozás a gyors, gyökeres és mélyreható módszerek közé tartozik.

Ennek magyarázata, hogy
egyszerre dolgozom a tudatos és tudattalan éneddel,
utóbbival mélyen relaxált állapotban.

A kapott erőteljes szuggesztiók elkerülik elméd védekező mechanizmusát, és lejutnak a tudattalanodba.
Ezt a mély benyomást jelentős mértékben a javadra fordítjuk.

“Amire figyelmed helyezed, az növekszik életedben.”
Vagyis ha a negatív dolgokra, a sikertelenségre, aggodalomra helyezed a figyelmed, azok fognak szaporodni az életedben.

A programozás során a pozitív dolgokra figyelünk, önismeretre, önfejlesztésre szánod az idődet,
így az örömtelibb, sikeresebb, szabadabb létezés növekszik az életedben.


Nekem az a célom, hogy a problémád gyorsan és eredményesen oldódjon. Számomra ez jelenti a sikert.
 Olyan módszert dolgoztam ki, amelyben többféle módszer hatása egyesül, és a személyiség minden területére kiterjed.

✤ A coaching, a pozitív szuggesztió és önszuggesztió, valamint a tudatalatti tudományos átprogramozásának kombinációja, amely ötvözi a pszichológia, az agykontroll, a tapasztalati tanulás, a meditáció és a relaxáció eszköztárát.

✤ A tudatos és tudattalan funkciók egyidejű és egymást erősítő, szinergikus fejlesztése érdekében összhangban dolgozik a bal és a jobb agyfélteke funkcióival.

✤ Lehetővé teszi hogy tudatosan hozzáférjünk tudatalatti információkhoz.

✤ Az ember szellemi (tudatos) és lelki (tudattalan) működésének összehangolását helyezem középpontba.

✤ Saját magaddal foglalkozol: 1. aktívan cselekedve, 2. hosszú időn át folyamatosan, 3. fejlesztő gyakorlatokkal, 4. külső szakértői visszajelzéssel, 5. tudatosan és tudattalanul egyszerre.

✤ A te személyedre szabott, egyéni programot állítok össze a folyamatos korrekció gyakorlatával. Nem receptszerűen működtetett technikát kapsz.

✤ A saját megfogalmazott céljaidat, vágyaidat, elképzeléseidet, szavaidat szuggesztív erővel kapod a programozás szövegében.

✤ A módszer személyedre történő adaptálását, optimalizálását menet közben is folyamatosan végzem a haladásodra tekintettel.

✤ A módszerbe belekerülnek egészen egyedi elemek is, ha szükségét látom.

✤ Több hónapon keresztül szisztematikusan, a fejlődési szintjeidhez igazodva fókuszban tartjuk a figyelmedet és a cselekedeteidet. Vizsgálom az előrehaladásodat, feltárom a menet közben alakuló beavatkozási pontokat, menedzselem a fejlődési folyamatodat.

✤ A hosszú időtartam és a foglalkozások sokfélesége által lehetővé válik a rosszul működő szokások lebontása, új gondolkodási, cselekvési, érzelmi és kommunikációs szokások végleges kialakítása, és a változás folyamatának meggyorsítása, lerövidítése.

 Rendszerszerűen ösztönözlek téged kitartó cselekvésre az eredményességed érdekében.

✤ Addig nem lépünk tovább a programozásban, amíg az aktuális gyakorlatokat a megfelelő mélységig el nem végezted. Az érzékelhető változások, eredmények tempójában haladunk.

✤ Folyamatos otthoni gyakorlással egészül ki a velem való munka. Az önszuggesztiós, stresszoldó gyakorlatok anyagát hangfelvételen biztosítom, de más feladatokat is kaphatsz, amelyekkel önállóan, otthon is képes vagy a folyamatos önfejlesztésre.

✤ Nem hagylak magadra a változás időszakában, nem vagy egyedül a fejlődés küzdelmeivel. Folyamatos külső támogatást nyújtok.

✤ A foglalkozásokon kívül is mindig elérhető vagyok számodra, hogy kérdést tehess fel, ha elakadtál, ha biztatásra van szükséged. Vészhelyzetben bármikor hívhatsz telefonon, skype-on, viberen, hogy elmondd a helyzeted és megnyugtassalak, segítsek az értelmezésben és a megoldásban.

✤ Több hónap utánkövetés során értékeljük, monitorozzuk a fejlődésedet, a beindított változásokat fenntartjuk, a régi szokásokba való visszaesést megakadályozzuk.

✤ Olyan eszközöket adok a kezedbe, amelyekkel nélkülem is továbbfejlesztheted magad, egyedül is tovább tudsz haladni a megkezdett úton.

Legújabb blogcikkek

Mennyire eredményes a módszer?

A módszer tudományosan megalapozott, és mindenkinél működik, aki önként elhatározza magát a változtatásra, s akinek szíve és elméje egyaránt nyitott a változások befogadására. Az eredmény intenzitása

Mi a különbség meditáció és relaxáció között?

Meditáció = konkrét dologra történő összpontosítás, nagyfokú koncentráció, figyelem. Egyes orvosi vélemények szerint a meditáció és relaxáció gyakorlása a gyógyszeres kezelésnél jobb eredményeket hoz olyan népbetegségek kezelésében, mint a

Iratkozz fel, hogy megkapd a legfrissebb cikkeket