Mennyire eredményes a módszer?

A módszer tudományosan megalapozott, és mindenkinél működik, aki önként elhatározza magát a változtatásra, s akinek szíve és elméje egyaránt nyitott a változások befogadására.

Az eredmény intenzitása elsősorban a te pszichikai fogékonyságodon, befogadóképességeden, és szorgalmas gyakorlásodon múlik.

VÁGY, HIT, ELVÁRÁS megfogalmazása és ereje, a LELKESEDÉS, INSPIRÁCIÓ, MOTIVÁCIÓ mértéke és állhatatossága olyan pozitív érzelmek, amelyek benned kelnek életre.

 

A SIKER KÉPLETE:

Kívánság­ x Elképzelés x Hit x Elvárás x Elkötelezettség x Cselekvés

Bármelyik elemet kihagyod vagy csekély motivációval végzed, a szorzás eredménye, és sikered eredménye, radikálisan csökken.(Bármelyik elem nulla, az eredményed is nulla.)

A változás egy folyamat. Időbe telhet, míg eloszlatjuk, megszüntetjük, megváltoztatjuk a hosszú idő alatt beidegződött szokásaidat. Az életben is ritkán van arra példa, hogy egy esemény azon nyomban teljes fordulatot hoz az életedben. Nagy traumák és katartikus élmények azonban tudnak hirtelen és erőteljesen transzformálni.

A gyökeres változás egy pillanat alatt is megtörténhet veled.

A személyiség fejlődése és az önismeret olyan folyamatok, melyeknek az erőnk is határt szab. Nem állítom, hogy a 6 hónapos program alatt mindent megoldunk az életedben. Egyes dolgok ennél jóval több időt igényelnek, mégis gyakran megdöbbentő eredményeket érhetünk el egészen rövid idő alatt. Nagyon sok múlik a te lelked nyitottságán, a hited és elvárásod mértékén, a kitartó gyakorlásodon, ha otthon is rendszeresen foglalkozol önmagaddal.

Én elindítalak egy lehetséges úton, az tőled függ, hogy végigmész-e rajta, vagy feladod a tényleges, végleges eredmény elérése előtt.

A változásokat nem mindig látod majd egyből, de nem szabad elcsüggedned, mert ez nem jelenti azt, hogy belülről, gyakran a felszín alatt, nem indultak be a változások lelkileg, testileg, gondolkodásmódban. Ha a programozás szövege bekerül a tudatodba és a tudatalattidba (márpedig bekerül), akkor az ott dolgozik, mozog és mozgat.

Ha a változásra elszántad magad, hiszel benne, hogy képes vagy változni és változtatni, akarod és vágyod az újat, és beleteszed az erőfeszítést a gyakorlásba, akkor bizonyosan lesz eredménye a programozásnak.

Fontos, hogy legyen meg a pozitív hozzáállásod, a hited, a konkrét elvárásod, melyet meg tudsz fogalmazni, és el tudsz képzelni.

Biztosíthatlak, hogyha hajlandó vagy „messze elmenni” a felismerésekkel, és engeded magad érzelmileg igazán „mélyre menni”, szembetűnő eredményeket érsz majd el.

Legújabb blogcikkek

Mitől hatékonyabb ez, mint más módszerek?

Nem állítom, hogy minden más módszerhez képest hatékonyabb, hiszen az, hogy rád hogyan hatnak a különböző önismereti, személyiségfejlesztő módszerek, erősen szubjektív dolog. Függ a te

Mi a különbség meditáció és relaxáció között?

Meditáció = konkrét dologra történő összpontosítás, nagyfokú koncentráció, figyelem. Egyes orvosi vélemények szerint a meditáció és relaxáció gyakorlása a gyógyszeres kezelésnél jobb eredményeket hoz olyan népbetegségek kezelésében, mint a

Iratkozz fel, hogy megkapd a legfrissebb cikkeket